Vasıta İlanları

Vasıta İlanları

Online internet siteleri üzerinden artık araçların alımı satımı son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı. Hepsisahibinde.com sitesi ise hem satıcılar hem de alıcılar için çok fazla kolaylıklar sağlamaktadır. Eskiden araç lüks olarak görülürdü ancak günümüzde bir ihtiyaç haline geldi. Bu nedene bağlı olarak da pek çok kişi ikinci el araçları araştırıyor ve satın almak istiyor. Siz de vasıta ilanları kategorisine giriş sağlayarak hayalinizdeki model ve özellikle olan araçlara en kısa süre içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bir araç satın alırken dikkat edilmesi gereken özellikler ise şu şekildedir

  • Yakıt tüketimi
  • Araç performansı
  • Aracın yaş durumu
  • Aracın kilometresi
  • Ekspertiz raporu
  • Hasar kaydı

 

Vasıta Fiyatları

Sitemize giriş sağladığınızda yalnızca binek araçlar ile karşı karşıya kalmazsınız. Bunun yanı sıra karavan motosiklet ticari araç gibi aklınıza gelebilecek diğer araç çeşitlerini de bulabilir ve aynı zamanda en uygun fiyattan ise satın alabilirsiniz. Vasıta fiyatları tercih edeceğiniz aracın özelliğine bağlı olarak ve aynı zamanda modeline ve markasına bağlı olarak farklılık gösterir. Kendinize ve aynı zamanda bütçenize en uygun olan aracı bulmak istiyorsanız sitemizden filtreleme sekmesini kullanabilir ve daha kolay bir şekilde istediğiniz araca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Güncel Vasıta İlanları

Hayalinizde bir vasıta almak var ise sitemiz üzerinden en hızlı şekilde istediğiniz varsaya ulaşım sağlayabilirsiniz. Ancak elinizde olan vasıtayı satmak istiyorsanız ücretsiz bir şekilde sitemiz üzerinden ilan verip hızlı olarak satışı gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Sitemiz üzerinden ilan oluşturacağınız zaman aracınızın hasar durumu motor hacmi kilometresi markası modeli gibi bilgileri hatasız ve aynı zamanda eksiksiz bir şekilde doldurmanızı tavsiye edilir. Bunun yanı sıra aracınıza ait fotoğrafları yüklemeniz aracınızın daha kolay ve hızlı bir şekilde satılmasına sebep olacaktır. Sitemizin arayüzü gelişmiş olduğu için kolay bir şekilde ilanınızı oluşturabilir ve 24 saat içerisinde yayınlanmasına sebep olabilirsiniz. Ana sayfaya giriş sağladığınızda ilan oluştur sekmesi karşınıza çıkar. Daha sonra ise detaylı bilgileri girdikten sonra onaylayıp kısa zamanda ilanınızı oluşturabilirsiniz. Hem kendinize uygun olan aracı bulmak hem de aracınızda satmak için siz de sitemizi ziyaret etmeye ne dersiniz. Güncel vasıta ilanları her daim sitemizde yerini alır.